Wij besteden aan elke opdracht de grootste zorg....

.... onze klanten kunnen dat bevestigen. Wij zijn er dan ook enorm trots op dat onze klanten de ervaringen met ons bedrijf wilden delen met anderen.

De klanten bepalen ons succes

Na enkele jaren hebben wij een fijne klanten kring opgebouwd. Een hele hoop particulieren die regelmatig naar ons terug komen voor advies en onderhoud aan de bomen. Daar naast leveren wij onze diensten ook aan collega boomverzorgers en Hoveniers bedrijven.PKS Boomverzorging


Wij werkten in het boomonderhoud vroeger landelijk maar tegenwoordig bijna alleen maar in de regio Nijmegen.We zijn een gevestigde naam geworden en hoeven niet meer veel te reizen. 
Voor advieswerk bij overheden werken we wel landelijk.

 

 

 
 

 Snoeiwerk aan Gleditsia in Malden

Gleditsia Triacantos "Sunburst' laten snoeien door Paul boomspeciaist van PKS boomverzorging. Dit snoeien was kwalitatief hoogstaand werk. Ervaring, inzicht, snelheid van werken en de goede afspraken vooraf, het prettige contact en advies zijn wel de kenmerken van Paul. PKS boomverzorging wil ik iedereen aanbevelen en voor de prijs hoef je het niet te laten, zeer betaalbaar.

 Dennenboom verwijderen

Geplaatst door starrenburg 

Er moest een grote dennenboom uit de tuin verdwijnen die naast de serre stond. Best wel link, dus een professional nodig. Met PKS de juiste binnengehaald! Alle afspraken die er zijn gemaakt zijn nagekomen. Goed werk voor een goede prijs! Superaanrader!

 Verwijderen 70 jaar oude zieke wilde kastanjeboom

Geplaatst door Herman 

Ik kan iedereen PKS aanbevelen,alles zoals afgesproken afgehandeld.
Zonder schade 70 jaar oude kastanjeboom in omsloten en beperkte omgeving verwijderd echt top.
Ook stronk verwijderd.
Heel tevreden.

Bomen snoeien

Geplaatst door Ivar 

Harde werker, goed advies en nette uitvoering van de werkzaamheden. Gaan zeker vaker van zijn diensten gebruik maken!

 Bomen snoeien achtertuin

Geplaatst door payensgaby 

Paul kwam zijn afspraken goed na en heeft uitstekend werk geleverd. Ik heb zijn gegevens ook doorgegeven aan vrienden. Prijs / kwaliteit was Top!

 Verwijderen spar

Geplaatst door Lee 

Wij zijn erg blij met de vakkundige hulp van PKS boomverzorging bij het verwijderen van een grote spar. Dit zijn echte professionals die weten wat ze doen. Ze zijn snel, netjes en betaalbaar. Mocht ik een beoordeling geven dan gaf ik een 10!

 Coniferen snoeien en toppen 

Geplaatst door Jan Atema 

Ik kan iedereen PKS aanbevelen. Degelijk, vakkundig werk, snel en met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.Ze hebben bij ons in korte tijd twee klussen geklaard met het snoeien en toppen van uit hun krachten gegroeide coniferen. Vakwerk!

 boomverzorging 

Geplaatst door oma van Tijn, Puck, Roos, Dex 

Paul heeft ook bij ons de dennenboom  kort gezaagd! wij zijn er blij mee  hij was snel en vakkundig

 Bomen kappen in Nijmegen

Geplaatst door Rogier 

Voor het eerst zaken gedaan met PKS en goed bevallen. Paul is een vakman en legt ook uit waarom hij dingen wel/niet doet. In tegenstelling tot veel boomverzorgers die graag zo veel mogelijk kappen/toppen/snoeien.

Goed werk geleverd voor een goede prijs. Ik heb PKS ook al aanbevolen aan vrienden.

 Boomverzorging

Geplaatst door steenbruggen
Paul heeft wederom een mega klus geklaard, twee berken van 30 m hoog met groot gevaar voor schade met gecontroleerd risico zonder schade! met een kraan van 50 m snel en deskundig binnen een dag verwijderd en opgeruimd.
Vraag gewoon geen offertes aan, maar neem meteen de beste.

Reactie: .
He Theo, Dat was me een gave klus he? Wij hebben er ook van genoten en bedankt voor de uitsmijters!

Kappen Berk in Nijmegen


Als je vakmensen zoekt die razendsnel werken voor een prima prijs, en die ook nog heel prettig in de omgang zijn, dan moet je bij PKS zijn. Paul en zijn collega hebben in no time een berk uit onze tuin verwijderd en daarna alle rommel opgeruimd. We zijn heel erg blij met het resultaat en onze keuze voor PKS Boomverzorging!

Groeten,
Mark

kappen boom


Paul heeft bij ons een flinke ceder gekapt. De boom stond vlak bij ons huis en ook aan een drukke weg, maar dat was geen enkel probleem: het is snel, veilig en vakkundig gegaan! Paul weet wat hij doet. Aanrader!

Boomverzorging


Onze 60 jaar oude walnoot in een stadstuin, omgewaaid in een storm. Boom lag in meerdere tuinen.  Lastige klus om te ruimen. Paul is direct komen kijken, was heel helder in wat kon en niet kon, duidelijk in zijn afspraken die hij bovendien stipt nakwam. Plezierig in het contact, een hart voor bomen en een vakman. Ik ben dus erg tevreden over de geleverde diensten.
Gerard

Snoeien monumentale walnotenboom 


Vandaag hebben Paul en Bart onze walnotenboom onder handen genomen. Dat is een boom van ongeveer 150 jaar oud die op de Bomen-monumentenlijst staat. Deze veteraan moet nog een paar jaar mee en wij willen dat die goed verzorgd wordt. Dat is met Paul en Bart prima gelukt. Beiden zijn personen die bomen met liefde behandelen en doen wat er nodig is. Keurige arbeid verricht en het snoeiafval netjes opgeruimd. Net tarief en alles binnen 1 dag geklaard. Absoluut aan te bevelen deze boomliefhebers ! Mogen zeker nog een keer terug komen.   

Hein van de Wal

Snoeien van treurwilg 


Paul en Bart hebben bij ons in de tuin een grote treurwilg van circa 15 meter hoog vakkundig gesnoeid. Al het dode hout is eruit en de boom kan weer rustig ademen. Het ziet er na het snoeien weer beter uit dan voorheen. De samenwerking met Paul en Bart verliep prettig. Paul heeft conform afspraak gewerkt. Hij doet zijn werk met passie en plezier en is zeker aan te bevelen.

tuinmannen enstratenmaker 


Inmiddels genieten wij van een zonnige achtertuin, daar Paul(PKS boomverzorging) 3 zaailingen van beuken heeft verwijderd in oktober 2012.De werkzaamheden werden vakkundig gedaan!
Een aanrader voor eenieder die twijfelt...zeker daar wij er een filmpje van hebben zodat wij die kunnen vertonen hoe veilig en netjes er wordt gewerkt. Het houtafval werd tevens versnipperd in onze tuin. Dit alles tegen een prima prijs.

Pieter en Anna

Grote den gekapt 


Naar volle tevredenheid heeft Paul de 12 meter hoge den uit de te kleine voortuin gekapt en gezorgd dat hij mooi vlak bij de bodem werd afgezaagd.      
Knap gedaan zo glad want de omtrek was best wel groot. 
Omdat het om een man gaat die weet waar hij mee bezig is heb je ook niet meer de zorgen dat er iemand uit de boom komt vallen en dat is een heel gerustellend gevoel.
Paul had de klus zo klaar en dat was met een leek wel even wat anders geweest denk ik.
Na afloop alles keurig opgeruimd,weggeblazen en takken en stammen meegenomen.
Ik had er geen omkijken naar en als extra heeft hij ook nog even een stuk stronk afgezaagd in de achtertuin.
Al met al een prima vent die ik zeker kan aanbevelen. 
Nogmaals mijn dank voor de snelle klus.

Wilma


Boom rooien en nieuwe bomen planten 


Paul heeft vorige week een dode notenboom gerooid en een nieuwe noot en twee appels geplant. De oude noot is netjes uitgegraven en de nieuwe is met een kraan over het huis getakeld. Alles is keurig volgens afspraak uitgevoerd, na afloop werd niet alleen de rommel opgeruimd maar ook nog even geholpen om de buxushaag weer terug te poten. Een absolute aanrader!

Controleren veiligheid acacia


Controleren hele grote acacia.
Nadat wij een enorme offerte hadden gekregen van een bomenkenner schakelde wij PKS in voor een second opinion. Wat een service! De volgende dag kwamen ze met 2 man kijken en gaven een heel ander advies, aangezien ze er niks aan verdienen en ook geen reiskosten in rekening hebben gebracht vertouwen wij dit advies helemaal. Als er over een jaartje of 1/2 wel wat moet gebeuren komen we zeker bij ze terug!, wij raden PKS bij iedereen aan!!
Fam v kleef- uit geldermalsen

Snoeien van 2 treurwilgen


Omdat er regelmatig dood hout uit de twee prachtige wilgen van minimaal 15 meter hoog kwam waaien werd het tijd voor een snoeibeurtje. We wilden NIET kandalaberen dus kwamen we uiteindelijk bij Paul terecht.
Hij reageerde snel op onze aanvraag en kwam de volgende dat al kijken. Samen met een collega 'klimmer' hebben ze onze twee wilgen geheel naar onze tevredeneheid van dood hout ontdaan en de kroon wat meer licht gegeven. 
Een goed en prachtig resultaat. Dank!

Snoeien boom


Dit Paasweekend heeft Paul onze es gesnoeid. Er is flink wat af en toch ziet hij er prachtig uit. Ook heeft Paul een snoeiplan opgesteld, dus echt met oog op de toekomst van de boom.

Prima snoeiwerk, goede adviezen en Paul is prettig in het contact.  Hij neemt ook echt de tijd om uitgebreid uitleg te geven. Het is echt een man met passie voor bomen en oog voor de omgeving waarin deze staan.

Een aanrader wat ons betreft.

Vera
Dank Vera, je hebt geleerd dat ik blijf plakken van veel koffie. Dus hoe meer koffie hoe meer uitleg over bomen ;-)
Was leuk om voor je te snoeien.

Bomen snoeien en verwijderen


Goed en met liefde voor bomen gedaan. Prima tips en een billijke prijs

Jan hein

Bomen snoeien


Ik door Paul prima geholpen, hij en zijn collega hebben 2 bomen heel netjes teruggesnoeid, en na afloop het snoeiafval opgeruimd en meegenomen

rooien bomen  


Rooien 4 berkenbomen.

Door PKS 4 berkenbomen laten rooien. Zeer vakkundig gerooid, de wortels uitgegraven en alle overtollige zaken opgeruimd. Dit alles met in een goede prijs-kwaliteitverhouding.
PKS beveel ik graag bij iedereen aan voor alles wat met bomen te maken heeft.


Fred

Snoeien, kappen, hedera verwijderen  


Zeer tevreden over werkwijze en kunde van Paul. Heeft bij ons diverse grote bomen gesnoeid, een tamme kastanje gekapt en verder veel hedera verwijderd uit hoge bomen. Werkt snel en vakkundig, ruimt alles netjes op en zaagt stammetjes op maat voor in de kachel. Ook zijn uitleg over het onderhouden van onze (fruit)bomen konden wij erg waarderen. Kortom: een echte aanrader.

Martine

Bomen kappen  


Onlangs hebben Paul en Hans 3 bomen gekapt op een ijskoude en sneeuwerige dag. Het verliep allemaal prima. We hadden een boom best dicht tegen ons huis staan en die is veilig en zonder schade verwijderd. De straat hebben ze zelfs netjes achter gelaten en het hout is in mooie kleinere stukken gezaagd, daar kunnen we vrienden blij mee maken voor de haard! Het contact verliep allemaal prettig. Al met al een goede ervaring voor een nette prijs! 

Groeten en nogmaals dank,

Daniel

Bomen en struiken snoeien


Prima snel snoeiwerk in de bitterkou van afgelopen maandag gelukkig nog voordat de ondergroei alweer boven de grond uit kwam (bollen enz.)
Heeft ook nog een boze buurman die een hele boom weg wil, te woord gestaan
Niets meer van de buur gehoord Komt in mei nog terug voor het opsnoeien van een berk omdat het nu niet de geschikte tijd is ( alweer iets geleerd)
Ben heel blij met het werk wat hij gedaan heeft  Anneke

kappen van een boom


Paul van PKS Boomverzorging zegt wat hij doet en doet wat hij zegt!

Paul en zijn collega's hebben afgelopen 1 februari 2013 prima werk geleverd: een (te) grote populier (circa 20 meter hoogte, stamdiameter 80-90cm) stond in een kleine voortuin, zeer dicht op enkele huizen en de straat. Door de straat komen flink veel fietsers en stadsverkeer, met daarnaast nog eens 12 stadsbussen per uur.

De straat is die dag voor de helft netjes door hen afgezet (1 rijbaan bleef beschikbaar) en vervolgens is de boom gecontroleerd en zeer vakkundig gekapt. Alle dunnere takken zijn versnipperd en afgevoerd. De dikkere stukken hout meteen door hen in formaat haardhout gezaagd.

Een grote pluim voor de wijze van werken en de vakkundigheid waarmee deze klus is uitgevoerd.

Op zoek naar een goed bedrijf om een boom verantwoord te laten kappen/zagen....? Dan hoeft u niet verder te zoeken en bent u bij PKS aan het juiste adres!  

Gewoon een tevreden klant.
René

bomen (linde en meidoorn) gesnoeid


Heel tevreden, ook over de prijs en alles piekfijn opgeruimd!!! En nog een advies erbij  hoe we de twee gesnoeide bomen in de toekomst zelf kunnen bij houden.

bomen rooien


Paul is zeer ter zake kundig en is duidelijk in wat er moet gebeuren. Hij handelt dit snel en efficient af en je hebt na afloop helemaal geen rotzooi.
Fijn contact en afspraak is afspraak.
Wij raden iedereen zijn deskundige bedrijf aan.
Guy en Eveline

boomverzorging en lastig snoeiwerk


Het contact verliep uiterst positief. Snelle reactie op mijn aanvraag. Adviesgesprek, was vakkundig en objectief in zijn werkomvang. Goede afspraak communicatie. Afspraak is afspraak bij hem. Werkt met prima materiaal waardoor de klus snel maar vooral naar zeer grote tevredenheid af was. Met zijn grote versnipperaar was alles in korte tijd weg en had ik een prima mulchlaag voor mijn planten. De restafval nam hij mee.

Paul fijn dat je op oudejaarsdag(!) nog tijd vond zodat ik "opgeruimt" het nieuwe jaar in kon. Nogmaals een hele warme aanbeveling.

Bomen rooijen 


Paul heeft bij ons een 4-tal hoge esdoorns tussen de huizen weggehaald. Het is fijn om met hem te werken. Hij komt langs om de situatie te bekijken en geeft direct een prijsindicatie. Vervolgens is alles prima uitgevoerd zoals afgesproken. Hij werkt met passie voor bomen en levert kwaliteit. Bedankt Paul. Volgende keer bellen we je zeker weer.

boomverzorging en rooien  


Paul en de mensen met wie hij werkt, kunnen wij van harte bij iedereen aanbevelen. Hij heeft bij ons o.a. een hele grote beuk vewijderd en een andere grote beuk gesnoeid. Vakbekwaam, klantgericht, doet zijn werk met liefde en zorg, plezierig in het contact, komt afspraken na, geen schade aan de tuin en hij laat de boel verzorgd achter. Een goede kop koffie op zijn tijd en als die ook nog naar boven in het topje van de boom wordt gehesen, dan is niet allleen de klant maar ook Paul helemaal blij.  
Cees en Bea

Boomverzorging groot onderhoud


Bedankt Paul voor het grote onderhoud aan onze grote zomereik. Deze is door jou nu weer voor 3 jaar schriftelijk veilig verklaard. Alles netjes verzorgt en het snoeihout afgevoerd. Tot over drie jaar. Dan mag je wat ons betreft weer de boom in.
Met vriendelijke groet,
De Zomereik

snoeien paardenkastanje en berk 


Paul van Otterloo heeft voor ons een oude paardenkastanje en een berk gesnoeid. Bij het adviesgesprek was meteen al duidelijk dat hij erg van bomen houdt en veel deskundigheid heeft op het gebied van bomen, dus wij hadden meteen al het gevoel dat onze bomen bij hem in uitstekende handen waren. Hij heeft ons snel en goed geadviseerd, tevoren exact de prijs aangegeven, en de bomen heel mooi in model gebracht. Daarnaast reageert hij snel op e-mails, dus ideaal voor mensen die graag per e-mail afspraken maken.
Paul, hartelijk bedankt, en we zullen in de toekomst zeker vaker van je diensten gebruik maken.

Marcel Janssen

tuin/ boom verzorging


Beste Paul, Goed gereedschap is vaak het halve werk en dat hebben we gemerkt. De snelheid en kunde waarop je de boom te lijf ging was bijzonder. Een echte aanrader . Wij zijn in ieder geval heel tevreden mede doordat je zelfs het blad en takafval hebt meegenomen! Super.
David en Caroline

Vellen/Kappen bomen


Inmiddels hebben wij de eerste ervaring opgedaan met PKS Boomverzorging. Wij hebben vandaag een zieke eik van circa 20 meter hoog en een den van circa 8 meter hoog laten vellen. De werkzaamheden werden binnen de ingeschatte tijd vakkundig, velig en zeer netjes uitgevoerd. Je merkt dat Paul veel ervaring heeft. Het houtafval werd versnipperd in onze tuin of afgevoerd. Dit alles tegen een nette prijs. Wat wij ook belangrijk vinden is de werksfeer. Deze is zeer prettig. Paul en zijn team zijn aardige en rustige mensen om mee samen te werken. Wij kunnen PKS Boomverzorging daarom zeker iedereen aanbevelen. Onze tuin ziet er nu weer netjes en fris uit.

Paul en jouw team, nogmaals bedankt voor jullie voortreffelijke werk!

Paul & Annemarie uit Nijmegen-Oost

snoeien kastanjeboom  


Deze keer maar een klein klusje, maar toch ook kleine opdrachten worden door Paul c.s. perfect uitgevoerd.
Dank
Henk/Gerdi

verwijderen bomen uit achtertuin 


Zelf even 4 berken van 50 jaar oud uit de tuin rooien, een klus die ik zelf wel zou doen. Heb daar voor een ladder gekocht wand ik moest eerst 8 mtr om hoog klimmen. Ik trek mijn valbeveiliging aan en ga aan de slag, na het zagen van een paar dikke takken dacht ik waar ben ik mee bezig en ben toen de boom uit gegaan. Heb toen via marktplaats PKS boomverzorging gevonden.
Heb gelijk gebeld en Paul kwam nog gelijk de zelfde avond langs en heeft toen naar de bomen gekeken (en mijn ladder) heeft gelijk een offerte gemaakt, hij zij ook eerlijk dat het een klus was die hij niet alleen kon en hij er een collega bij nodig had ivm met de veiligheid van het klimmen. Paul werkt netjes en volgens afspraak. Echt een aanrader 
Grúbe aus Duitsland
Jeroen en Nel


Snoeiadvies populieren en coniferen 


Paul is bij ons geweest om boomonderzoek uit te voeren en een advies te geven hoe het beste te werk te gaan.
Ik moet zeggen dat hij echt weet waar hij over praat. Hij ziet in een oogopslag wat voor populier het is en kan dan zo al vrij nauwkeurig een inschatting geven hoe oud ze zijn.
Het gaat bij ons om 21 populieren waarvan de hoogste zo'n 25 tot 30 meter hoog is en waarvan er een paar flink rot zijn, en om zo'n 300 coniferen. De goede populieren moeten afgetopt worden tot een hoogte van 6m en de rotte compleet verwijderd. De coniferen tot een hoogte van 2,5 m aftoppen en een aantal naast het huis compleet verwijderen, want de vochtproblemen die we aan de buitengevel hebben blijken dus te komen door de coniferen die te dicht langs de gevel staan. Een flinke klus dus die we door hem gaan laten uitvoeren.

Ook merkte ik dat hij heel eerlijk is in zijn advies. Er hoeven bijvoorbeeld maar drie populieren compleet te worden verwijderd. Hij had ook kunnen zeggen dat zeker de helft compleet weg moet en dan een flinke extra duit in de zak kunnen steken.....ik werk zelf in de bouw en ken er zat die dat zouden doen.

Al met al een vriendelijke, punctuele, en eerlijke man met erg goede vakdiploma's, waarin ik alle vertrouwen heb dat hij het werk goed en snel zal uitvoeren.

Rikkert Hoekstra


Bedankt Rikkert voor je fijne beoordeling, 
Ik wil wel opmerken dat toppen van bomen in bijna alle situaties af te raden is. In deze specifieke situatie was het een goede oplossing. 

Paul.

boomverzorging 


Paul, heel erg bedankt voor het vertonen van je klim-, snoei- en rooikunsten. Je eerlijke en deskundige mening over de stand van onze bomen wordt door ons én onze buren heel erg gewaardeerd. De landschappelijke kwaliteit rondom ons huis is er echt op vooruitgegaan. Graag tot de volgende keer weer!

boomverzorging


Great Paul!

PKS boomverzorging is inmiddels al twee keer bij me langs geweest. Een maal om te snoeien en een maal om een boom te rooien. Wat opvalt is de professionaliteit en de prettige manier van werken. En voor mij ook belangrijk: stipt op tijd en alle 'rotzooi' opgeruimd. Dit tegen een prima prijs.

Cees van Diemen
BRN Projecten

Snoeien Acacia


Paul heeft onze acacia gesnoeid en dat was hard nodig, de boom is een jaar of 30 oud en slechts één keer gesnoeid. Wat onmiddelijk opviel was dat Paul inzicht heeft hoe zo'n klus te klaren en dat combineert met liefde voor de boom. Het resultaat is prachtig, mooi uitgedund, wilde takken verwijderd en het is een mooi e boom gebleven. Wij zijn zeer tevreden.

Verwijderen bomen uit achtertuin 


Mijn ervaringen: snelle reactie op informatieaanvraag en duidelijke offerte. Prima communicatie rond de afspraak. Vervolgens zijn er 3 bomen uit mijn kleine tuin verwijderd zonder schade aan de resterende beplanting. Plezierig contact! Absolute aanrader!

boom rooien en snoeien


Paul heeft onze notenboom gesnoeid en een Douglas van 22 meter gerooid.
Paul heeft echt hart voor bomen en voor zijn werk, hij kwam met goede adviezen die er niet op gericht waren veel geld te verdienen maar op zorg voor de bomen en meedenken met wat er voor ons nodig was. We zijn heel tevreden over het werk en over de flexibiliteit en vriendelijkheid van Paul. En wat ons dochtertje van 2,5 betreft: van haar mag Paul elke dag langskomen... :-)

Bomen snoeien


Mijn stadsarboretum vraagt extra kennis en precisie bij het snoeien. PKS Boomverzorging (zeg maar Paul) heeft snoeiwerk verricht aan een vijftal grote bomen. Dat is vlot en vakkundig gebeurd. Paul klimt en snoeit niet alleen goed, maar beoordeelt ook met gevoel en verstand, wat voor een bepaalde boom de beste behandeling is. Een uitstekende boomverzorger, die ik iedere tuinliefhebber aanbeveel. En nog betaalbaar ook.
Dank u wel. Mogen klimmen en snoeien in uw bijzondere stadsarboretum zijn voor mij de krenten in de pap. Nooit gedacht dat er in de stad nog zulke juweeltjes te vinden zijn.

bomen rooien


Prima werk geleverd Paul!
Paul heeft bij ons drie bomen vakkundig gerooid. De bomen stonden dicht bij het huis, dus moesten voorzichtig naar beneden worden gehaald. Paul en zijn collega kwamen op tijd, klaarden de klus geroutineerd en vakkundig en hebben de boel schoon en netjes achtergelaten.

Paul en Thomas, bedankt voor dit vakwerk!

R van Houtert, 

boomverwijdering  


Vandaag is onze 80 jaar oude en uit de kluiten gewassen conifeer heel vakkundig en professioneel door PKS verwijderd. Het zijn erg prettige  mensen die echt verstand hebben van bomen en hun werk vakkundig en goed uitvoeren. Ook het prijskaartje was heel redelijk. Alles is keurig en snel weggehaad en de tuin is netjes in orde achtergelaten.
Wij bevelen ze van harte aan!!!!
Ook voor ons was het een leuke klus. Bedankt voor de fijne beoordeling,

Bomen voortuin rooien  


Paul heeft 2 berken en een grote conifeer uit de voortuin gerooid. Dit ging snel, professioneel en alles is weer netjes afgevoerd en opgeruimd. Bovendien was het contact prettig en duidelijk. Wij zijn zeer tevreden en kunnen PKS boomverzorging aan iedereen aanraden.

Boom rooien

 


Een van onze berken moest het veld ruimen. Paul en zijn collega hebben de boom op een veilge manier voor ons gerooid. Wij zien echt niet in hoe dit nog verbeterd had kunnen worden. Snel en efficient en zonder rommel achter te laten werd de klus geklaard. Bovendien was het contact bijzonder prettig.

Paul, heel erg bedankt.
Hanni en Ed Verbiezen, 

boom kappen  


3 eikenbomen verwijderen

PKS Boomverzorging is een heel goed adres om aan te raden aan anderen.
Paul is bij ons komen kijken en heeft een duidelijke afspraak gemaakt wat mogelijk is en een heldere prijsopgaaf.

In het echt verscheen Paul met een collega en je zag meteen al dat het 2 mannen waren die heel goed weten hoe je te werk moet gaan.
Ze hadden goede spullen bij zich en werkten heel goed samen. Het was bij ons een lastige klus omdat 1 boom bij de buren boven het tuinhuis hing.
Wij vinden Paul een echte professional die goed ,slim,veilig en snel werkt.

Paul, bedankt namens Ardie en Lonneke uit Gennep

Snoeien en rooien bomen


Afgelopen week heeft Paul van PKS vakkandig en snel onze (zeer grote) berk en enkele taxesbomen gesnoeid en 2 bomen gerooid. Het afval is samen met een medewerker netjes opgeruimd en afgevoerd. Je kunt merken dat het werk met plezier gedaan wordt. Wij zijn zeer tevreden over zijn werk.

Met vriendelijke groet,
L. van Moorsel

Snoeien Schietwilg 


Na een bezoekje en uitleg over de snoeiwerkzaamheden kregen we een prima offerte en direct een datum.
In een ochtend was de schietwilg langs het water gesnoeid de takken kleingemaakt en netjes afgevoerd.
Paul is echt een vakman en weet wat ie doet! Waar wij erg tegenop zagen was eigenlijk zo geklaard!
Bedankt Paul en veel succes.

bomen snoeien


Beste Paul,

Hierbij wil ik je nogmaals bedanken. en voor de lezers zeker aantraden.

Paul is zeer deskundig en professioneel. hij is heel snel en levert goede werk, naar u wens. kortom Paul is gewoon goed mens en voor wat hij gedaan heeft verdient hij veel meer dan hij er voor vraagt zelfs!! Ik wens je het beste en hoop wie dan ook zeker jou inschakelt voor snoei en alles wat met bomen te maken heeft. SUPER !!PERFECT!!!! petje af.

Met vriendelijk groet,

Amin en Rahele
Bedankt Amin en Rahele,

uitlichten berkenboom


Paul is een man met een ware passie voor bomen en dat merk je meteen. Onze 22 jaar oude berkenboom werd door hem zeer vakkundig wat minder zwaar gemaakt aan de kant van mijn achterburen, die daarom gevraagd hadden. Paul klom gezekerd in onze boom, verwijderde niet meer dan nodig was, liet beide tuinen keurig netjes achter en onderbouwde ook waarom hij koos voor deze oplossing. Wat nog veel belangrijker was voor ons, is dat onze berkenboom, die ons na aan het hart ligt, vanuit onze tuin gezien volledig in tact is gebleven. Ook onze achterburen waren erg tevreden over het resultaat. Echt vakmanschap en duidelijk het werk van iemand die een hart voor bomen heeft!
Paul, we zijn blij dat je op ons pad bent gekomen. We hopen dan ook dat je nog vele jaren met veel plezier je vak als treeworker uit mag blijven oefenen. Heel veel succes met je bedrijf en blijf lekker genieten van je werk.
Ontzettend bedankt voor de liefdevolle verzorging van onze boom!

Groetjes Rob en Petra uit Best
Wat kan het toch fijn zijn om boomverzorger te zijn als je zulke leuke reacties mag krijgen. Bedankt Petra en Rob. Fijn dat ik jullie naar tevredenheid heb kunnen helpen.

snoeien christusdoorn  


Snoeien Christusdoorn
Ik vond het contakt met PKS erg prettig. Er wordt zowel naar de boom zelf gekeken als naar de wensen van de persoon t.a.v. de boom. Men krijgt een goed advies en er wordt zorgvuldig
gehandeld.
Paul heeft respekt voor bomen en het is dan ook mooi om te horen, dat hij niet zo maar een boom zal kappen en eerst probeert deze op een andere manier te redden.
De tekst in de folder: "" Bomen zijn een voorwaarde voor leven op deze aarde. Daarom moeten we zuinig zijn op de bomen in onze leefomgeving."" wordt in de praktijk ook waargemaakt.
CHAPEAU VOOR P.K.S. !!!!! Echt aan te bevelen.
groetjes Ricky

boom rooien 


PKS uit Malden is bij ons geweest om een oude berkeboom te rooien. Ze kwamen hun afspraak op korte termijn precies na, hebben de boom verwijderd en meegenomen en geen rommel gemaakt in de tuin. Ik kan het bedrijf van harte aanbevelen.

Groet, Peter Coolen.

5 bomen kappen in onze tuin 


Paul houdt van bomen en geeft waardevolle adviezen.
Kort na onze uitnodiging kwam Paul om een offerte te maken. Hij zou een hele dag werk hebben en ook onze dochter nog in een boom laten klimmen. Hij bood zelfs aan haar van het station in Nijmegen op te halen!
Op de bewuste zaterdag bleek dat hij zonder zijn maat was. Daarom hebben we alle drie meegeholpen: takken op een hoop, blokken hout versjouwen. We waren met zijn allen lekker bezig! Toch nam hij nog de tijd om onze dochter in de eikenboom te laten klimmen (goed gezekerd!). Ondertussen gaf hij antwoord op al onze vragen. Omdat de klus nog niet af was, is hij nog een halve dag gekomen om alles af te maken en heeft hij mijn man nog geleerd hoe we de fruitbomen moeten snoeien. O.i. kwam de prijs overeen met de klus. Al met al zijn we zeer tevreden en we kunnen hem zeker aanbevelen.

rooien hele grote dode beuk 


Super bedrijf, professioneel en echt mensen die gedreven zijn in hun werk. Makkelijk per e-mail te bereiken, altijd goed contact gehad. Was niet een gemakkelijke klus, nl
ontzettend grote dode beuk rooien. Maar toch binnen 1 dag alles weg. Ook voor het versnipperen van de takken en het weghalen van de stobbe. Dit alles tegen een zeer nette prijs. Jongens bedankt!

kappen van een grote/hoge conifeer


PKS is een goed bedrijf. Snelle reactie op vragen en een alleszins redelijke prijs. Kwamen op de afgesproken tijd en deden hun werk goed en lieten alles netjes opgeruimd achter!!.
Was voor mij een zeer leerrijke dag, ben 't e.e.a. over bomen te weten gekomen. Zal dit bedrijf dan ook bij mijn vrienden en kennissen aanbevelen.

zakenlijke partner


PKS boomverzorging is echt een super bedrijf om mee samen te werken. Mijn (hoveniers) bedrijf verricht zelf geen klimwerk in bomen. Hiervoor schakelen we PKS boomverzorging dan ook voor in. Paul leverd altijd het beste werk en denkt wel drie keer na voordat hij de zaag in de boom zet. De boom kan bij vertonen van ziektebeelden ook nog behouden blijven door vakkundig te snoeien of standplaatverbetering aan te brengen. Als Paul de oplossing niet direct weet dan zoekt hij het tot de bodem uit!!!

Top gozers, snel en ervaren met de juiste kennis en machines

Grote conifeer kappen


Op de dag dat ik Paul mailde voor een offerte, is hij al langs geweest om te kijken en een afspraak te maken om een grote conifeer te kappen. De klus kon al binnen een week gedaan worden. En vakwerk. Als souvenir nog 2 vogelhuisjes uit de boomstam(men) gezaagd! Super gaaf! Echt een kunstwerk! En...de tuin heel netjes achter gelaten!
Bedankt en succes met je bedrijf!

Snoeien dubbele berk


De communicatie is per mail geweest en we kregen meteen een goed advies en een duidelijke offerte met opties. Wij hebben gekozen om het snoeiafval te laten afvoeren en hadden daar zeker geen spijt van; alles is keurig netjes opgeruimd. Omdat er veel takken over de erfgrens hingen was het een lastig karwei om de(dubbele) boom in balans te houden, maar het is helemaal prachtig geworden en de buren zijn ook weer tevreden. Je zou deze vakman beter een boomkunstenaar kunnen noemen! Kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

Rooien 3 Berken


Paul was heel snel met zijn offerte en maakte een nette prijs.
Het was leuk om te zien hoe rustig en professioneel Paul + Ruud aan de gang gingen.
En alles werd netjes bijgeveegd en opgeruimd.
Hij is een echte vakman.

Veel succes verder.

Groetjes

cobie + Marijke

2 bomen gekapt


Paul en Ruud hebben echt top werk geleverd!
Binnen een paar dagen konden ze al komen kappen :).
Hoe ze tekeer gingen met die bomen, takken enz.. Heel professioneel, heb er met bewondering na staan kijken!
Hebben een leuke dag gehad met 2 hartstikke leuke mannen!
Groetjes Maggi en Danny!

bomen snoeien


wij hebben dezelfde goede ervaring met Paul's bedrijf. Onze bomen in Mook laten nu veel meer licht door na een vakkundige snoeibeurt. Prettige comunicatie ook.

Eli

rooien van grote spar


Paul's dienstverlening is uitstekend: prima offerte, prima rooiwerk en alles keurig achtergelaten. Wij zijn heel tevreden met het resultaat!

Fabienne

kappen van een boom


Een erg snelle en professionele aanpak. Ik vond het leuk ervaring om de vakkundigheid van Paul en z'n stagiaire van dichtbij te kunnen zien.
Hij heeft alle tijd genomen en z'n enthousiasme over zijn vak straalde ervan af. Het was een gezellige dag, eigenlijk! En een redelijke prijs voor al de uren die er voor zijn uitgetrokken!

Ineke Groeneveld

rooien van 3 bomen


Paul,
Super werk.

Snel met een offerte en uitvoerende taak. Prijs was zeer aangenaam/posetief.
En niet te vergeten, bedankt voor het leuke ontwerp van het boom vogelhuisje.
De kinder zijn er nog over te spreken en leggen elke dag vers brood in.

Succes.

Groet, John en de meiden

snoeien berkenboom


prima vakwerk door een man met passie voor bomen en al wat groen is ,toppie !

snoeien verschillende bomen


Goede boomverzorger. Onze Eiken zijn snel en vakkundig gesnoeid. Alles netjes achter gelaten. Deze man is een echte bomen man.

snoeien grote Eik


Onze eik moest uitgedund worden. Paul heeft dat snel en vakkundig gedaan. De boom ziet er nu weer heel netjes uit en kan weer een aantal jaar er tegen aan.
Fijn was dat Paul zo snel deze klus kon uitvoeren.
Volgend jaar mag je weer komen voor de andere boom.

gr Peter,

snoeien grote Eik 

Geplaatst door Peter
Onze eik moest uitgedund worden. Paul heeft dat snel en vakkundig gedaan. De boom ziet er nu weer heel netjes uit en kan weer een aantal jaar er tegen aan.
Fijn was dat Paul zo snel deze klus kon uitvoeren.
Volgend jaar mag je weer komen voor de andere boom.

gr Peter,

Rooien Berk  


Paul was heel snel met zijn offerte en maakte een nette prijs.
Het was leuk om te zien hoe rustig en professioneel hij aan de gang was.
Na het werk vertelde hij nog allerlei leuke weetjes over bomen. Het was een gezellige dag geworden.

Paul, we wensen je veel succes met je bedrijf!

Groetjes Lucet en Karel