De klanten bepalen ons succes

Na enkele jaren heb ik een waardevolle vaste klantenkring opgebouwd, bestaande uit particulieren die regelmatig bij mij terugkomen voor advies en onderhoud aan hun bomen. Het vervult me met trots dat ik een bijdrage mag leveren aan het vertrouwen dat zij in mij hebben opgebouwd over de jaren.

In de afgelopen jaren heb ik altijd tijd en energie geïnvesteerd in jonge en zelfstandige collega's. Als boomverzorger weet ik dat het na het afronden van de opleiding pas het begin is en dat ervaring van onschatbare waarde is. Daarom bied ik jonge high potentials de mogelijkheid om bij mij te werken en begeleiding te ontvangen, in navolging van mijn eigen start in deze branche waarin ik veel ervaring en extra kennis heb opgedaan door samen te werken met ervaren collega's.

Ben je een jonge of beginnende boomverzorger in mijn regio, neem dan gerust contact met mij op om te kijken of we elkaar kunnen helpen. Ik sta klaar om mijn kennis en ervaring met je te delen en je te ondersteunen bij je groei en ontwikkeling als boomverzorger.